Lead art 1. MART 2018

Za sve koji se bave razvojem veština rukovođenja i građenjem liderđip kulture u svojoj organizaciji. Procitajte vise

images/2017/10/26/razvojni-projekti1.jpg

Razvojni projekti

Kombinacija treninga, koučinga, HR konsaltinga u određenom periodu podrazumeva precizno definisan cilj. Tome prethodi procena potreba kompanije ili učesnika, a tokom i nakon razvojnog procesa se prate i održavaju postignuti efekati.
images/2017/10/26/trening.jpg

Trening

Upoznavanjem sa savremenim modelima i tehnikama i usmeravanjem na konkretne korake u praksi H.art treneri uspešno grade nove veštine kod učesnika. Vežbanje na treningu i na radnom mestu stvara efekat.
images/2017/10/26/razvojni-projekti1.jpg

Rukovođenje

Rukovodioci su ključni jer ili pomažu ili odmažu kreiranju uspešnih kompanija. H.art gradi lidere koji se bave ljudima oko sebe i sobom, i time podižu produktivnost svoje organizacije i kreiraju zdravu atmosferu
images/2017/10/26/koucing.jpg

Koučing

Bitno je da osoba ili tim što pre usvoji „koučing način razmišljanja“, a u tome pomaže osnaživanje i međusobno poverenje kouča i klijenta. Samostalno uspešno funkcionisanje je zapravo krajnji cilj svakog razvoja.
images/2017/10/26/asesment.jpg

Asesment

Svaka osoba, svaki tim bi u svakom trenutku imao puno toga potencijalnog da unapredi. Da bi razvoj bio i efikasan i efektan H.art precizno procenjuje i prioritizuje razvojne potrebe.
images/2017/10/26/hr-konsalting.jpg

HR konsalting

Građenje korisnih i lakih za upotrebu HR i menadžment sistema i procesa podrazumeva spoj strukture i kreativnosti u radu H.art konsultanta. Za to ne postoje gotova rešenja, jer je svaka kompanija specifična.

Lead art 2018 konferencija za građenje kulture rukovođenja

Jedinstvena konferencija u regionu jer ima za cilj da okupi menadžere i HR-ove kompanija i omogući im razmenu iskustva na polju rukovođenja i razvijanja liderskih veština, kao i da predstavi najnovije svetske trendove kad je  lideršip kultura u pitanju.

Pročitajte više

Strateško planiranje

Ovo je period kada se sumiraju uspesi i uvidi iz cele godine i planira naredni period. Bilo da vam treba trening iz “strateškog planiranja” uz pomoć koga ćete ovladati osnovnim elementima dugoročnog paniranja uspeha, bilo da bi vam više značila pomoć u vođenju sastanka za postavljanje strateških ciljeva sa vašim menadžment timom.

Kontaktirajte nas

Follow-up platforma

Ovaj on-line alat za follow-up omogućava učesnicima da rešavaju mini zadatke koji su dizajnirani tako da pospeše praktičnu primenu i proširivanje znanja stečenih na treningu. Virtuelna učionica omogućava interakciju i među učesnicima i sa trenerom.

Pročitajte više

Asesment

U trenutku kada se postavljaju kompanijski strateški plan i lični poslovni ciljevi, bitno je sagledati gde se nalazi kompanija kao i sami menadžeri. Asesment razvojnih potreba kompanije i zaposlenih mogu da fokusiraju sve da se unapredi upravo ono što je neophodno da bi pojedinac, tim ili kompanija dostigli očekivani uspeh. Kontaktirajte nas…

Pročitajte više

Eduardo platforma

Edukativna platforma Eduardo, osmišljena za individualnu upotrebu, daje korisnicima mogućnost da se oprobaju u vođenju virtuelne kompanije. Odličan alat za asesment i selekciju, ali i treninge. Pročitajte više...

Pročitajte više

Naša dostignuća

Umetnost razvijanja uspešnih ljudi i kompanija

panel
7
zemalja u regionu
panel
150
zadovoljnih kompanija
panel
10
iskusnih konusltanata
panel
1000
učesnika na rukovodećoj poziciji
panel
12
godina poslovanja
panel
3000
sati executive koučinga
panel
30
razvojnih projekata
panel
8000
trening sati sa menadžerima
H.art Development
Komercijalista | https://t.co/PHrefqQwN0 development center d.o.o. | Amibo Beograd, Arilje | Poslovi Infostud https://t.co/nZ686sj6fI
H.art Development
Pročitajte šta je naša Marija Pavić - direktor, HR konsultant i kouč napisala o konceptu shared leadershipa (međuso… https://t.co/rqwKgoFc4h

Pretraži sajt

©2019 H.art Development center doo.Sva prava zadrzava. Designed By A&M Programming and design

Search